Presentationer

Katarina Bowallius Tobiasson

Katarina är huvudansvarig för verksamheten på Nyboda gård. Hon ser till att allt går ihop och att kunderna känner sig nöjda. Hon ger dressyrlektioner med inslag av integrerad ridning. Mycket fokus på kroppsmedvetenhet och att jobba med hästen istället för mot den. Undervisar även i Working Equitation och jobbar tillsammans med Malin med inridningshästarna. Själv rider hon dressyr och WE  på Palermo och Ipso.

 Katarina är  Certtifierad Coach och diplomerad ridlärare i Integrerad ridkonst.

Katarina är ordförande i WE kommittén för Skåne, banbyggare i Working equitation och har även gått domarutbildningen i WE och får döma upp tom LA WE.

Malin Bowallius

Malin rider på St. Georges nivå i dressyr. På ponny red hon även en del hoppning och fälttävlan och har b.l.a ett SM-silver i fälttävlan. Malin har också tävlat Lothar en del i körning och har även där ett SM-silver. Hon var i Schweiz uttagen till deras talanggrupp "Swiss olympic talent team" och har i Sverige varit med i "Talang Skåne" Placeringar upp tom St George i dressyr. Satsar vidare uppåt idressyren.

Malin är nu klar med sin kandidat examen i psykologi/beteendevetenskap och jobbar heltid med att ta emot hästar för inridning, tillridning, visning och försäljning. Ger även en del dressyrlektioner.

Mattias Bowallius

Mattias är familjens kusk. Efter att ha varit Ehrengranatsstipendiat på Flyinge pluggar han nu till civilingenjör i Lund. Mattias har tävlat upp till Svår klass med ponnypar och har kört internationell svår klass med enbet ponny.

Utöver träningen av sin egen häst Barracuda ger Mattias körlektioner och tar in hästar för in- och tillkörning.

Per-Åke Tobiasson

Per-Åke är den som möjliggjort byggnationen av ridhuset och innehavandet av hästar. Han förstår precis när något är nödvändigt och ställer gärna upp på alla sätt han kan. Bland annat brukar han grooma till Mattias på tävlingar. Det är han bra på och det tycker han är roligt!

Andreas Bowallius Tobiasson

Andreas är riddaren,WE proffset och beridna bågskytten på Nyboda. Han hjälper gärna till i stallet och assisterar ofta vid riddarridningar och beridet bågskytte då det är han som är expert på vad allt heter och hur det ska gå till.